kinderen spelen met moodboard

Wat is er actueel?

Check hier het nieuws van Kinderopvang Schoonhoven. Ook vind je hier de komende workshops. Waar schrijf jij je kind voor in?

Nieuws

Waardse Kids Kinderopvang nieuwe naam Kinderopvang Schoonhoven

Per 1 januari 2020 heten wij: Waardse Kids Kinderopvang. Met de nieuwe naam en een vernieuwd logo willen wij als organisatie meer eenheid uitstralen. De nieuwe naam maakt ons bovendien duidelijker herkenbaar voor ouders en samenwerkingspartners.
Nieuws

Meer uren peuteropvang in 2020

Kinderen die naar de peuteropvang gaan, starten op vierjarige leeftijd beter voorbereid op de basisschool. Daarom heeft de overheid besloten dat in 2020 elke peuter 8 uur (nu 6 uur) per week de peuteropvang krijgt. Kinderen met een indicatie voor voor- en vroegschoolse educatie (vve)...
Nieuws

Het gamende kind

Je kind speelt games, of zit op YouTube. Dat hoort bij deze tijd, maar vraagt wel specifieke opvoedkundige aandacht. Wellicht zijn er enkele frustraties en misschien loopt het de spuitgaten uit. Hoe kan je er voor zorgen dat je kind zijn of haar leven niet...
Nieuws

Job & Jelle Kinderfeestje bij de Speelotheek

Het derde boek van Job & Jelle komt uit! En dat is reden voor een feestje. Dit vindt plaats in de Speelotheek. Kom je ook langs?
Nieuws

Kinderboekenweek van start

Vandaag start de Kinderboekenweek. Wij gaan lezen uit het prentenboek van de Kinderboekenweek 'André het Astronautje op zoek naar Laika'. En natuurlijk doen we leuke activiteiten rondom dit thema.
Nieuws

Week van de opvoeding

Week van de opvoeding activiteiten in Lopik. Lees hier alle activiteiten die in Lopik worden georganiseerd in Lopik.
Nieuws

Er zijn nog plaatsen beschikbaar bij de workshops

voor de Workshops Musical Theater 7-13 jaar en het Zilvermuseum zijn nog enkele plekken beschikbaar. Schrijf je snel in als je nog mee wilt doen!
Nieuws

Webinar van het CJG

Op 25 september 2019 organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin een webinar (een lezing voor achter je computer) over het begeleiding van kinderen bij een scheiding.