kind op arm pm

Werken bij Kinderopvang Schoonhoven

Welkom nieuwe collega! Wie wil er nou niet werken in een leuke organisatie waar kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan. Werken bij Kinderopvang Schoonhoven betekent: er iedere dag voor ieder kind een leuke, leerzame en boeiende dag van maken. Samen zorgen we er bovendien voor dat iedereen met een grote glimlach naar zijn werk komt.

Werken bij een fijne werkgever

Veel van onze medewerkers werken al een langere tijd bij ons. Daar zijn we heel blij mee, want dit biedt de organisatie en kinderen continuïteit en geeft aan dat je het naar je zin hebt. We bieden je volop mogelijkheden om je deskundigheid op peil te houden. Natuurlijk pak je dit met beide handen aan zodat je altijd goed op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in je vak.

Pedagogisch medewerkers en invalkrachten

Kinderopvang Schoonhoven zoekt regelmatig nieuwe medewerkers voor haar organisatie. Het gaat voornamelijk om parttime- en fulltime pedagogisch medewerkers en invalkrachten voor de kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en peuterspeelzaal. Soms gaat het ook om functies op het Centraal Bureau.

Logo SBB

Stage lopen bij een erkend leerbedrijf?

Kinderopvang Schoonhoven biedt jaarlijks verschillende stageplekken aan voor de allerleukste MBO- en HBO studenten. We zijn gecertificeerd als erkend leerbedrijf in de kinderopvang. Dat betekent dat je hier de nodige dingen voor je toekomstige beroep kunt leren en daarbij goede begeleiding krijgt. SBB is het kenniscentrum voor leren in de praktijk in zorg, welzijn en sport. Zij controleren regelmatig of Kinderopvang Schoonhoven aan alle gestelde eisen voldoet. Voor een leerling-werknemer of een stagiaire is deze erkenning belangrijk. Alleen het werken of stage lopen bij een erkend leerbedrijf geeft recht op een diploma. Als je bij ons een BBL-opleiding volgt of een BOL-stage doet, weet je zeker dat je een goede en leerzame tijd zult hebben.

Meer informatie?

Kijk op: www.S-BB.nl

Geïnteresseerd? Solliciteer!

Sollicitaties zijn altijd welkom. Indien je geïnteresseerd bent in een functie op een van de locaties van Kinderopvang Schoonhoven, stuur dan een sollicitatiebrief met CV naar: linda.vander.vlist@stkos.nl.

 

Vacatures

Momenteel hebben wij de volgende vacatures:

  • vacature invalkracht